Kissasuvun suosittelemat tuotteet ja palvelut

Vintterin kissasuku käyttää ja suosittelee seuraavia tuotteita ja palveluita:

Vintterin kissasuvun kissat käyttävät pääasiallisena kuivaruokana Orijenin Cat & Kitten kuivaruokaa. Orijenin kuivatut kissan herkut ovat myös säännöllisessä käytössä. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Teemme hankintoja Mustista ja Mirristä. Myylälöitä on runsaasti ja hyvillä sijainneilla. Kuulumme kasvattajakerhoon!

MUSH Vaisto Cat kuuluu Vintterin kissasuvun ruokavalioon erityisesti raakapullien muodossa (keltainen). Soveltuvat erityisesti myös pentujen kiinteäksi ensiruoaksi! Kuulumme kasvattajakerhoon!

Vintterin kissasuvun pentujen ensimmäisenä kiinteänä ruokana on Royal Canin Mother & Babycat -kuivaruoka. Nappulakoko on pieni ja tuote soveltuu myös imettävälle emolle. RC:llä on laaja valikoima myös erikoisruokavalion tuotteita. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Perusterveydenhuollossa, kuten rokotukset, pentutarkistukset ja hammashuolto, olemme jo vuosia käyttäneet Loimaan Neovetin eläinlääkärin palveluja.

Mustin ja Mirrin oma raakatuoteryhmä Maukas on säännöllisessä käytössä broilerin sydänten, -kivipiiran ja täysravintoraakapullien muodossa Vintterin kissasuvun ruokavaliossa.

Vintterin kissasuvun ruokavalion tuoreet kokolihatuotteet hankitaan pääasiassa paikalliselta yrittäjältä Auran Palvituotteesta.

Vintterin kissasuvun kasvatuskissoilla on Agrian jalostuseläinvakuutus. Kantaemon, Miinan, vakuutus on OP-Pohjolassa. Onpa vakuutusyhtiö mikä vain, suosittelemme vakuutusta jokaiselle kissalle!

Turvaudumme erityisosaamista vaativassa terveydenhuollossa ensisijaisesti Evidensian Eläinsairaala Vettoriin Raisiossa. Sairaalassa on 24/7 päivystys sekä teho-osasto.

Luonnollinen kamu -tuotteet vastaavat Vintterin kissasuvun puhtaudesta. Käytössämme ovat siivoussuihke ja shampoot. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Vintterin kissasuvun kissat herkuttelevat Thriven kylmäkuivatuilla luonnollisilla ja lisäaineettomilla kissanherkuilla. Käytössä ovat myös täysravintosäilykkeet.

Käytämme Nutrolin Kissa ravintoöljyä Vintterin kissasuvun ruokavaliossa pennuilla ja aikuisilla. Kuulumme kasvattajakerhoon!


Vintterin kissasuvun rotukissakasvatus tapahtuu Suomen Kissaliiton alaisuudessa ja sen sekä kattojärjestö FIFe:n (Fédération Internationale Féline) sääntöjä noudattaen. Kasvattajanimi FI*Vintterin on hyväksytty FIFe:ssä 06.10.2016.


Vintterin kissasuvun kasvattaja on toiminut Turun Rotukissayhdistys ry:n (TUROK) hallituksessa vuodesta 2020 alkaen ja toimii hallituksen puheenjohtajana 2021-22 ja Turokatti -jäsenlehden päätoimittajana 2020-22.

Kasvattaja on toiminut vuosina 2019-20 Siam-Orient kissayhdistys ry:n hallituksen jäsenenä ja Sajam -jäsenlehden päätoimittajana sekä vuonna 2020 hallituksen varapuheenjohtajana ja vuoden 2022 hallituksen varajäsenenä.

Lisäksi kasvattaja on Suomen Rotukissayhdistyksen (SUROK) jäsen.

Luo kotisivut ilmaiseksi!