Kissasuvun suosittelemat tuotteet ja palvelut

Vintterin kissasuku käyttää ja suosittelee seuraavia tuotteita ja palveluita:

Vintterin kissasuvun kissat käyttävät pääasiallisena kuivaruokana Orijenin Cat & Kitten kuivaruokaa. Orijenin kuivatut kissan herkut ovat myös säännöllisessä käytössä. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Teemme hankintoja Mustista ja Mirristä. Myylälöitä on runsaasti ja hyvillä sijainneilla. Kuulumme kasvattajakerhoon!

MUSH Vaisto Cat kuuluu Vintterin kissasuvun ruokavalioon erityisesti raakapullien muodossa (keltainen). Soveltuvat erityisesti myös pentujen kiinteäksi ensiruoaksi! Kuulumme kasvattajakerhoon!

Vintterin kissasuvun pentujen ensimmäisenä kiinteänä ruokana on Royal Canin Mother & Babycat -kuivaruoka. Nappulakoko on pieni ja tuote soveltuu myös imettävälle emolle. RC:llä on laaja valikoima myös erikoisruokavalion tuotteita. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Vintterin kissasuvun kissat herkuttelevat Thriven kylmäkuivatuilla luonnollisilla ja lisäaineettomilla kissanherkuilla.

Vintterin kissasuvun kissojen terveystarkastukset ja terveydenhuolto tehdään lähes poikkeuksetta Turun Koira-Kissaklinikalla. Suosittelemme klinikkaa lämpimästi myös muille!

Mustin ja Mirrin oma raakatuoteryhmä Maukas on säännöllisessä käytössä broilerin sydänten, -kivipiiran ja raakapullien muodossa Vintterin kissasuvun ruokavaliossa.

Vintterin kissasuvun ruokavalion tuoreet kokolihatuotteet hankitaan pääasiassa paikalliselta yrittäjältä Auran Palvituotteesta. Kaikkea hyvää tietysti myös itse kasvattajalle!

Käytämme Nutrolin Kissa ravintoöljyä Vintterin kissasuvun ruokavaliossa pennuilla ja aikuisilla. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Vintterin kissasuvun ruoka- ja tarvikehankinnat tehdään ensisijaisesti Turun Lemmikkiasemalta. Hyvä sijainti, laaja valikoima ja joustava tavarantoimitus. Iso suositus! Kuulumme kasvattajakerhoon!

Hurjan tuotteista käytämme erityisesti kana- ja possuaterioita sekä jauhettua porsaan sydäntä pentujen kiinteänä ensiruokana.

Luonnollinen kamu -tuotteet vastaavat Vintterin kissasuvun puhtaudesta. Käytössämme ovat siivoussuihke ja shampoot. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Ziwi Peak -tuotteet ovat uusi tuttavuus Vintterin kissasuvun ruokavaliossa ja testaamme niitä parhaillaan. Kuulumme kasvattajakerhoon!

Osalla Vintterin kissasuvun kissoista on Agrian jalostuseläinvakuutus. Kantaemon, Miinan, vakuutus on OP-Pohjolassa. Onpa vakuutusyhtiö mikä vain, suosittelemme vakuutusta jokaiselle kissalle!

Vintterin kissasuvun rotukissakasvatus tapahtuu Suomen Kissaliiton alaisuudessa ja sen sekä kattojärjestö FIFe:n (Fédération Internationale Féline) sääntöjä noudattaen. Kasvattajanimi FI*Vintterin on hyväksytty FIFe:ssä 06.10.2016. Vintterin kissasuku on jäseninä Turun rotukissayhdistyksessä (TUROK) ja Eteläisessä rotukissayhdistyksessä (ERY-SYD) sekä Siam-Orient kissayhdistyksessä.